Nesteytys


Riittävän nestetasapainon ylläpitäminen on elintärkeää hyvinvoinnin ja korkean suorituskyvyn ylläpitämiseksi. Parhaiten tiedostetu nestevajauksen aiheuttajat ovat mm. kuuma ilmasto, ripuli ja urheilu, mutta nestetasapainoa järkyttävät kuitenkin myös yllättävämmät asiat, kuten lentokoneiden mikroilmasto, runsas kahvin- ja teen juominen sekä vahvempien diureettien, kuten alkoholin, nauttiminen.
Nestevajauksen yleisimpiä oireita ovat nuutuneisuus, yleinen energiattomuus, päänsärky sekä turvotus. Monille meistä erityisen tuttu ilmiö on iltapäivällä, usein lounaan jälkeen iskevä nuupahdus. Tähän on toki montakin syytä, mutta tärkeimpiin kuuluva ja myös usein ohitettu aiheuttaja on nestehukka. Siinä vaiheessa kun nestevajaus on jo ehtinyt iskeä, ei pelkkä vedenjuominen yleensä enää riitä helpottamaan oloa, sillä hanavesi, ilman tiettyjä suoloja ja glukoosia, imeytyy kehoon heikosti
Arkipäiväisessä elämässä kenties yleisin aiheuttaja nestevajaukselle on työ. Työpaikoilla emme yleensä juo riittävästi vettä, mikä siis käytännössä tarkoittaa 1-1,5l vettä per työpäivä. Lisäksi juomme usein kahvia työpaikan aikana, mikä kyllä täyttää vatsan samalla tavalla kuin vesi, mutta ei kuitenkaan vaikuta positiivisesti nestetasapainoon. Eräiden tutkimuksien mukaan kahvi saattaa jopa lisätä virtsaamisen tarvetta ja hikoilua, mitkä taas johtavat elimistön kuivumiseen mikäli vettä ei nautita samaa määrää kahvin nauttimisen yhteydessä
Tämän takia olemme kehittäneet HydraForcen päivittäiseen käyttöön helpottamaan ja ennaltaehkäisemään nestevajauksen muodostumista. HydraForcen raikas sitruksinen maku houkuttelee juomaan, joten perinteisten nesteytysjuomien ikävä maku ei ole ongelmana nesteytyksessä. Lisäksi juomaan on lisätty vesiliukoiset vitamiinit B1, B2, B6, B12 ja C, jotka antavat keholle luonnollista energiaa.
Ole siis järkevä ja nauti HydraForcea arjessa, matkoilla ja vaikka illanviettojen yhteydessä helpottamaan oloasi ja parantamaan suorityskykyäsi! HydraForcea voi tilata verkkosivuiltamme, sekä hyvin varustetuista apteekeista ja marketeista.
Esimerkkejä käyttötarkoituksista:
Konttori
HydraForce on hyvänmakuinen vitaminoitu nesteytysjuoma, joka antaa välittömästi energiaa ja hyvinvointia ilman kofeiinia ja tauriinia. Usein konttorilla ei tule juotua riittävästi vettä, joten kehossa vallitsee nestevajaustila mikä aiheuttaa suorituskyvyn alenemista ja väsymystä erityisesti päivän loppua kohden. HydraForce on oivallinen torjumaan tehokkaasti liiallisen kofeiinin ja riittämättömän vedenjuonnin aiheuttamaa väsymystilaa, ja tuomaan nopean helpotuksen nestevajaukseen. Juo iltapäivällä yksi annos HydraForcea niin jaksat vielä töiden jälkeenkin! 
Matkustus
Lentokoneen sisällä vallitseva mikroilmasto, jossa ilmankosteus on helposti niinkin alhainen kuin 20% kuivattaa kehoa ja aiheuttaa helposti nestehukkaa elimistössä. Helsinki-Hong Kong -välisellä lennolla kehosta poistuu n. 1,5-2 litraa nestettä, mitä on hankala palauttaa lentokoneessa juomalla pelkästään vettä. Yksi lasillinen HydraForcea vastaa kolmea lasia vettä, joten juomalla lennon aikana HydraForcea vältät tehokkaasti nestevajauksen etkä myöskään joudu käymään vessassa yhtä usein mikä lisää matkustusmukavuuta.
Lentojen lisäksi matkustukseen liittyy muitakin nestehukan aiheuttajia, kuten kohdemaan mahdollinen kuuma ilmasto, matkan aikana sairastuminen mm. vatsatautiin tai ripuliin sekä runsas alkoholin ja kahvin nauttiminen. HydraForce onkin siis oivallinen matkakaveri joka auttaa palauttamaan elimistölle tärkeät suolot, nesteet ja vitamiinit jotta pysyisit virkeänä ja nauttisit lomastasi enemmän.
Illanvietot
Alkoholi on tunnetusti ja tutkitusti diureettinen aine, joka poistaa kehosta nestettä. HydraForce on nesteytysjuoma, joka ylläpitää kehon neste-, suolo- ja mineraalitasapainon alkoholin nauttimisen yhteydessä ja tekee seuraavasta päivästä tuntuvasti siedettävämmän.  Alkoholin nauttimisen yhteydessä suositeltu annostus HydraForcea on kolme pussillista illalla, joista viimeinen juuri ennen nukkumaanmenoa, joiden lisäksi tarvittaessa aamulla vielä yksi pussillinen.
Torjuu nestehukasta aiheutuvia oireita kuten päänsärkyä, pahoinvointia, väsymystä ja huimausta. HydraForce -ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Lisätietoja tuotteesta:
Ainesosat:
Glukoosimonohydraatti, sitruunahappo (vedetön), natriumkloridi, kaliumsitraatti, aromi, sukraloosi, C-vitamiini, B1-, B2-, B6-, B12-vitamiini (kJ/kcal) 63/13 (5g annos). Tämä tuote on valmistettu tehtaalla, joka käsittelee myös seuraavia ainesosia: kananmuna ja pähkinätuotteet.
Koostumus:

Natriumkloridi  0,52 g 

Kaliumsitraatti  0,443 g

Sitruunahappo (vedetön)  0,88 g

Glukoosimonohydraatti  2,9 g

B1-vitamiini 10 mg

B2  10 mg

B6  3,3 mg

B12  10 mikrog

C-vitamiinia  100 mg

 

Nesteytys nesteytys nestehukka nestevajaus nestetasapaino vitamiinijuoma hydraforce hydraforce nesteytys nesteytys nestevajaus diureetti työhyvinvointi työuupumus jaksaminen