HydraForce?


Huono olo voi johtua usein eri syistä johtuvista nestetasapainon häiriöistä.  HydraForce palauttaa elimistölle tärkeät suolot, nesteet ja vitamiinit niin pysyt virkeänä ja jaksat pitempään. 

Illanvietto 

Alkoholi on tunnetusti ja tutkitusti diureettinen aine, joka poistaa kehosta nestettä. HydraForce on nesteytysjuoma, joka ylläpitää kehon neste-, suolo- ja mineraalitasapainon alkoholin nauttimisen yhteydessä ja tekee seuraavasta päivästä tuntuvasti siedettävämmän.  Alkoholin nauttimisen yhteydessä suositeltu annostus HydraForcea on kolme pussillista illalla, joista viimeinen juuri ennen nukkumaanmenoa, joiden lisäksi tarvittaessa aamulla vielä yksi pussillinen.

Torjuu nestehukasta aiheutuvia oireita kuten päänsärkyä, pahoinvointia, väsymystä ja huimausta.

Matkustus

Lentokoneen sisällä vallitseva mikroilmasto jossa ilmankosteus on helposti niinkin alhainen kuin 20% kuivattaa kehoa ja aiheuttaa helposti nestehukkaa elimistössä. Helsinki-Hong Kong -välisellä lennolla kehosta lähtee n. 1,5-2 litraa nestettä, mitä on hankala palauttaa lentokoneessa juomalla pelkästään vettä. Yksi lasillinen HydraForcea vastaa kolmea lasia vettä, joten juomalla lennon aikana HydraForcea vältät tehokkaasti nestevajauksen etkä myöskään joudu käymään vessassa yhtä usein.

Lentojen lisäksi matkustukseen liittyy muitakin nestehukan aiheuttajia, kuten kohdemaan mahdollinen kuuma ilmasto, matkan aikana sairastuminen mm. vatsatautiin tai ripuliin sekä runsas alkoholin ja kahvin nauttiminen. HydraForce onkin siis oivallinen matkakaveri joka auttaa palauttamaan elimistölle tärkeät suolot, nesteet ja vitamiinit jotta pysyisit virkeänä ja nauttisit lomastasi enemmän.

Konttorille

HydraForce on hyvänmakuinen vitaminoitu nesteytysjuoma, joka antaa välittömästi energiaa ja hyvinvointia ilman kofeiinia ja tauriinia. Usein konttorilla ei tule juotua riittävästi vettä, joten kehossa vallitsee nestevajaustila mikä aiheuttaa suorituskyvyn alenemista ja väsymystä erityisesti päivän loppua kohden. HydraForce on oivallinen torjumaan tehokkaasti liiallisen kofeiinin ja riittämättömän vedenjuonnin aiheuttamaa väsymystilaa. Juo iltapäivällä yksi annos HydraForcea niin jaksat vielä töiden jälkeenkin! 

HydraForce B+C

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat:

Glukoosimonohydraatti, sitruunahappo (vedetön), natriumkloridi, kaliumsitraatti, aromi, sukraloosi, C-vitamiini, B1-, B2-, B6-, B12-vitamiini (kJ/kcal) 63/13 (5g annos). Tämä tuote on valmistettu tehtaalla, joka käsittelee myös seuraavia ainesosia: kananmuna ja pähkinätuotteet.

Koostumus:

Natriumkloridi  0,52 g 

Kaliumsitraatti  0,443 g

Sitruunahappo (vedetön)  0,88 g

Glukoosimonohydraatti  2,9 g

B1-vitamiini 10 mg

B2  10 mg

B6  3,3 mg

B12  10 mikrog

C-vitamiinia  100 mg